Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Èxit de la Setmana Solidària

La implicació d'organitzadors i participants protagonitza l'edició d'enguany


Èxit de la Setmana Solidària

La celebració de la Setmana Solidària ha arribat enguany a la seva fi caracteritzada per la implicació de les oenegés locals, les escoles i les entitats. El lema d’enguany: “El repte d’un món sostenible” ha aplegat diverses activitats amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la necessitat d’un món més sostenible. Segons que ha valorat la regidora de Cooperació, Sílvia Peralta “ha estat una setmana molt completa, amb tot un seguit d’activitats que han girat entorn els valors de la sostenibilitat, l’ecologia i la preservació del nostre entorn natural. Això ha estat possible gràcies a la implicació de les oenegés locals, les escoles i les entitats, a qui vull agrair especialment el seu compromís solidari”.

Les activitats van començar el dia 17 de novembre amb la inauguració a la Patronal amb un espectacle infantil. A continuació, l’oferta va aplegar iniciatives per a tots els públics, des de tallers adreçats a les escoles fins a taules rodones.

La Setmana solidària ha estat organitzada per l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, Sant Quirze pels Infants, Cooperación y Ayuda, Ateneu del Món,  Asociación Nuevos Pasos, Acció Solidària del Vallès i Fundació Quetzal, amb la col·laboració de Imago, Rialles Sant Quirze, Dones per Sant Quirze, Ràdio Sant Quirze i Diputació de Barcelona.