Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze Té Vida organitza la visita dels Reis a casa

Les sol·licituds es poden enviar a santquirzetevida@gmail.com a partir del dia 2 i fins al 15 de desembre


Sant Quirze Té Vida organitza la visita dels Reis a casa

Ja queda poc per la nit més màgica de l'any. Els nens i nenes esperen amb il•lusió l'arribada dels Reis d'Orient i per aquesta nit tan màgica, com cada any, l’entitat Sant Quirze Té Vida es posa en contacte amb SSMM per demanar si poden fer alguna visita a les llars de Sant Quirze. Com a novetats, les famílies interessades s’hauran d’inscriure per correu electrònic a santquirzetevida@gmail.com del 2 al 15 de desembre. Recordem que en anys anteriors, l’Ajuntament col•laborava amb aquesta activitat rebent les sol·licituds a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. Aquest any serà directament l’entitat qui gestionarà les sol·licituds rebudes.

D’altra banda, aquest any l’entitat demana un donatiu de 20€ a les famílies que demanen la visita dels Reis. Tots els diners recaptats es destinaran a comprar joguines per a nens i nenes de famílies desafavorides. Si esteu interessats o interessades, podeu demanar aquest servei a santquirzetevida@gmail.com tot indicant en l’assumpte del missatge “Reis a Casa”.

És una nit molt llarga, i malauradament no podran lliurar personalment totes les joguines, per tant, la llista de les persones que rebran la visita es confeccionarà per rigorós ordre d'inscripció i estarà limitada a 40 domicilis. Per raons logístiques, l'entitat que organitza l'activitat no visitarà les Fonts.