Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Paula Serra i Anna Maestro van ser les guanyadores del concurs “Carta a un Maltractador”

L’objectiu del concurs era promoure la sensibilització, la reflexió i el debat com a eines de prevenció de la violència contra les dones entre els i les joves de Sant Quirze


Paula Serra i Anna Maestro van ser les guanyadores del concurs “Carta a un Maltractador”

En el marc de la campanya “Talla amb els mals rotllos” i dels actes que giren al voltant del 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència i maltractament a les dones, la  regidoria de Joventut i la regidoria d’Igualtat, amb col•laboració de l’Institut Sant Quirze i l’Escola Municipal d’Adults L’Olivera, van organitzar la quarta edició del concurs “Carta a un maltractador” amb l’objectiu de promoure la sensibilització, la reflexió i el debat com a eines de prevenció de la violència contra les dones en l’àmbit familiar, escolar, social... sobretot entre els i les joves de Sant Quirze del Vallès. Aquest passat dimarts va tenir lloc el passat dimarts a la tarda a la Sala Altell del Centre Cívic Can Feliu. Hi van assistir l’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, la regidora d’Educació, Mercè Vallès, la regidora d’Igualtat, Sílvia Peralta, la regidora de Joventut, Míriam Casaramona, i el president de l’entitat juvenil Freestyle Sanky i portaveu de les entitats juvenils municipals, Edu Montoya, que formava part del jurat.

Es van presentar a concurs més de 50 cartes, tant d’alumnes de l’institut local com de l’escola d’adults municipal. El jurat va estar format per dues  membres de les associacions locals de dones, dos  membres de dues associacions juvenils i un  membre de l’Escola Municipal d’Adults. Ells i elles van decidir que la guanyadora de la primera categoria (de 14 a 17 anys), va ser l’estudiant de l’institut Paula Serra i que la guanyadora de la segona categoria (a partir de 18 anys) va ser l’alumna de l’escola d’Adults Anna Maestro.

Durant l’acte es va projectar la presentació d’un conjunt de fotografies sobre el procés de creació d’un graffiti que es va dur a terme a l’institut local realitzat pels alumnes de plàstica amb la col•laboració de l’artista local Samuel Meroño i dels mestres d’aquesta matèria a l’institut. L’acte, que va comptar amb la presència de més de 50 persones, va acabar amb un petit refrigeri.