Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Festa de celebració del 17è aniversari del Canya Jove

El Servei de Joventut inaugura així la seva nova ubicació, el Centre cívic Can Feliu


Festa de celebració del 17è aniversari del Canya Jove

El Servei de Joventut Canya Jove compta amb una nova ubicació des del passat 9 de setembre i per això aquest dissabte 30 de novembre celebra una festa d’inauguració. Recordem que la celebració d’aquesta festa estava prevista realitzar-se el passat 16 de novembre però es va haver de suspendre a causa del temporal de vent que vam patir.  Les activitats començaran a la tarda. De 17:00 a 19:00 hores es faran "tastets" de diverses activitats: de Dj's a càrrec de DJ Julestheriten, Warhammer a càrrec de Ramon Salvat, henna a càrrec d’Arnau Tresserra, masterclass de Zumba a càrrec de Mireia Rossinyol i Jose Mª Polo, i videojocs a càrrec d'Otakus Sant Quirze.

A partir de les 18.30 h els Diables de Sant Quirze i Batuketumba oferiran un petit espectacle i, per últim, a les 19 hores i a la mateixa ubicació, les persones assistents podran gaudir d'un concert dels santquirzencs Alquadrat, acte que en cas de pluja es traslladaria a la Patronal. Durant el concert hi haurà servei de barra a càrrec de la Coordinadora de barraques.

Recordem que la diagnosi del nou Pla Local de Joventut va detectar la necessitat d’ampliar i millorar les accions amb un canvi d’ubicació del servei. D’aquesta manera, es pretén dotar el Punt d’informació juvenil d’eines i recursos per adaptar-se a la realitat juvenil actual i a les necessitats i demandes del jovent.  També és una fórmula per oferir espais diferenciats a la dinamització, participació i creació juvenil.

Segons ha manifestat la regidora de Joventut, Míriam Casaramona “dissabte celebrem aquesta nova ubicació més propera i més a disposició de la joventut. I és que el nostre objectiu és millorar el suport a l’associacionisme i les activitats juvenils i pensem que, des de la Masia, podem apropar-nos molt més”.

L’horari d’atenció del servei és el següent:
. De dilluns a dijous de 16.00 a 20.00 h.
. Dimarts, dijous i divendres, de 10.30 a 13.30h
. Divendres de 17 a 20.00h. Espais de dinamització juvenil.