Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El Servei de Joventut Canya Jove celebra la inauguració del nou espai

L'acte coincideix amb el 17è aniversari del servei


El Servei de Joventut Canya Jove celebra la inauguració del nou espai

La Masia de Can Feliu va acollir dissabte els actes de celebració per a la inauguració del nou espai del Servei de Joventut Canya Jove, que des del 9 de setembre ocupa el despatx del vestíbul de l’equipament municipal. Aquesta celebració de trasllat ha coincidit amb el 17è aniversari del servei, que va ser inaugurat el 22 de novembre de 1996.

Aquesta celebració havia de dur-se a terme el passat dia 16 de novembre, però per motius de seguretat ciutadana a causa del temporal, es va decidir postposar-ho al dissabte dia 30.

Malgrat l’amenaça de pluja i el fred regnants, la convocatòria de joves participants va ser considerable, tant en les activitats organitzades dins del centre cívic a les diferents sales com en les propostes d’exterior, centrades en la masterclass de zumba, les actuacions de Batuketumba i Diables així com l’esperat moment del concert del grup local d’Al Quadrat.

El servei de barra i les botifarres va anar a càrrec de membres de la coordinadora de Barraques.

La Regidora de Joventut, Míriam Casaramona vol agrair a tots els talleristes i entitats la seva col·laboració “i sobretot a totes les persones assistents malgrat les condicions meteorològiques”.