Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Lideratge i tècniques de venda, darreres propostes formatives, d'enguany, a Can Barra

Ambdues accions s'emarquen dins els programa SQ Viu l'Empresa, impulsat per Promoció Econòmica


Lideratge i tècniques de venda, darreres propostes formatives, d'enguany, a Can Barra

El servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, per tancar el programa de formació SQ Viu l'Empresa d'enguany, adreçat a persones emprenedores i empreses, ha preparat dues accions amb temes tan importants, per a la gestió empresarial, com poden ésser el lideratge o bé les tècniques de venda.
El proper dimecres, 11 de desembre a les 19h, al Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra, tindrà lloc la conferència "Lideratge Interior", a càrrec de l'escriptor  i llicenciat en Història, Mario Escobar. Aquest acte s'organitza amb la colaboració de l' ONG local, Nuevos Pasos.
Escobar explicarà que per a crear una empresa o per a dirigir-la, a més de tenir una gran força de voluntat i mantenir, en tot moment, una actitud proactiva, cal saber dominar-se a un mateix, coneixent les pròpies debilitats i fortaleses per a una millor consecució de resultats D'altra banda, el dimarts, 17 de desembre, a les 19h a Can Barra, Mónica Mendoza, una de les conferenciants més sol.licitades a Espanya,  Llicenciada en Psicologia, Màster en Direcció Comercial, docent universitària i  gerent de la consultoria de màrqueting i vendes, Energivity Consulting SL, presentarà el seu llibre: Lo que no te cuentan en los libros de ventas, 20 verdades que necesitats conocer urgentemente para vender más. Mendoza oferirà una xerrada sobre el contingut d'aquesta publicació.
L'assistència a ambdós actes es gratuita, però cal inscriure's enviant un correu electrònic a empresa@santquirzevalles.cat