Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament signa un conveni amb les acadèmies d’anglès del municipi

L’acord permetrà realitzar classes de conversa a la Biblioteca municipal


L’Ajuntament signa un conveni amb les acadèmies d’anglès del municipi

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha signat avui un conveni amb les acadèmies d’anglès FIAC Sant Quirze SL i Tot Estudi Knowledge, SL. Aquest acord suposa que les acadèmies impartiran dos cursos d’anglès de conversa a les persones que ho sol·licitin a la Biblioteca Municipal. El preu dels cursos, d’una hora setmanal, seran de 60€ per trimestre i alumne. Les acadèmies els impartiran d’acord amb el seu mètode d’ensenyament i aprenentage i faran xarxa entre elles.
El conveni, que per ara tindrà vigència fins al 30 de juny de 2014, respon a l’objectiu d’integrar i gestionar el conjunt d’actuacions de promoció de la llengua anglesa mitjançant la conversa a nivell local, per tal de mantenir i incrementar el coneixement d’aquest idioma a Sant Quirze del Vallès. En aquest sentit, es preten fomentar la formació al llarg de tota la vida per facilitar el desenvolupament personal, l’ocupació de qualitat i la igualtat d’oportunitats d’accés i condicions de la ciutadania del municipi.
Segons que ha manifestat avui la regidora d’Educació, Mercè Vallès, “l’acord dóna resposta a una demanada ciudadana, que permet obrir a tothom aquesta oportunitat de millorar un idioma, posant a disposició l’ús de la Biblioteca com a espai de docència i, a més, a un preu que se situa per sota de mercat. A més, per a les acadèmies signants és una oportunitat per donar a conèixer els seus mètodes d’ensenyament i obrir un nou camp de treball. Estem molt satisfets de signar avui aquest acord i esperem poder donar-ne continuïtat”. Per la seva part, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, ha destacat que “la iniciativa s’emmarca en el Programa d’Actuació Municipal, que recull el compromís de fomentar l’aprenentatge de l’anglès com a competència imprescindible pel desenvolupament personal i per accedir a ofertes de feina o pràctiques formatives. Hem dirigit aquest conveni a totes les acadèmies del municipi i entenem que és una oportunitat única que els participants de ben segur sabran aprofitar”.
Les inscripcions comencen el proper 9 de desembre, fins al dia 18, a la Biblioteca municipal. Els horaris seran: dissabtes, de 10.30 a 11.30 per al nivell mig. I dimarts, de 19 a 20 h per al nivell avançat. Més informació a la Biblioteca municipal.