Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Tot preparat per acollir les activitats del cicle nadalenc 2013

Les activitats nadalenques donen suport a La Marató de TV3


Tot preparat per acollir les activitats del cicle nadalenc 2013

Sant Quirze del Vallès acull un ampli programa d’activitats nadalenques per aquest any. Ajuntament i entitats han organitzat diverses iniciatives amb l’objectiu, tal i com ha manifestat la regidora de Cultura, Mercè Vallès “de fomentar l’esperit d’aquests dies i aconseguir la participació i la implicació ciudadana. Volem omplir els carrers de positivisme en uns moments en què moltes famílies ho estan passant malament. Un objectiu que no seria possible sense la feina que han dut a terme les entitats”.
El cap de setmana del 14 i 15 de desembre el mercat medieval donarà el tret de sortida a les festes des de la plaça d’Anselm Clavé, on diumenge, a més, hi haurà el Caga Tió. A la mateixa ubicació hi haurà l’inflable Reciclem Saltant.
Sant Quirze Té Vida prOganitza dissabte 28 de desembre la Cursa de la Llufa i una pista americana adreçada als infants. Per a obtenir més informació d'aquest acte i per formalirzar inscripcions a la cursa, consulteu www.santquirzetevida.com
Durant els dies 3 i 4 de gener el Parc de les Morisques serà l’escenari del Campament Reial. Sant Quirze Té Vida organitza aquest esdeveniment les dues jornades de 17 a 21 hores. Els més petits podran acostar-se per fer arribar les cartes a Ses Majestats els Reis d’Orient, que visitaran el municipi en el marc de la tradicional Cavalcada el dia 5 de gener. El recorregut començarà a la rambla de Lluís Companys a les 18 hores i enguany finalitzarà a la plaça de la Vila.

El centre social del carrer Santa Teresa, ubicat a Les Fonts acollirà un pessebre vinent els dies 20, 21 i 22 de desembre, organitzat per l'Associació Cultural Els Fontins.


Sant Quirze amb La Marató de TV3
Sant Quirze del Vallès es volcarà amb La Marató de TV3 recaptant fons amb l’organització de diversos actes entorn els Nadals. En aquest sentit, el dia 12 de desembre s’organitza un QUINTO solidari al centre cívic de Torre Julià, a les Fonts, de 16.30 a 19 hores. Una activitat organitzada pels serveis socials de l’Ajuntament, que es repeteix també el dia 15 al matí al Casal d’Avis.
De fet, dissabte 14 hi haurà Mercat de Santa Llúcia a l’escola Purificació Salas, zumba solidària a càrrec de l’Espai de Dansa Sant Quirze i Pare Noel a la plaça d’Anselm Clavé. No faltaran a la cita Els Mandukos amb una representació teatral i el concert de Nadal de l’Escola Municipal de Música. L’Escola bressol Picarol Blau organitza una cistella de Nadal, amb galetes i cantada de Nadales al Casal d’Avis.
Les activitats continuen diumenge amb una mostra dos espectacles a La Patronal: Mostra de Nadal de l’Espai de Dansa Sant Quirze i exhibició del Gimnàs Montserrat Creus.  La sala nova de La Patronal acollirà també un scalextric solidari amb la col·laboració d’Educa Borràs. D’altra banda, cal remarcar que l’Associació de Comerciants organitza una marxa solidària de Pares Noels, amb xocolatada inclusa, que sortirà de la Plaça de la Vila i acabarà al mateix punt.
Finalment, les oenegés del municipi celebraran un mercat solidari de joguines i llibres de segona mà a la plaça d’Anselm Clavé d’11 a 13.30h.
Podeu consultar el programa íntegre al web municipal: www.santquirzevalles.cat.