Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Campanya Joguines solidàries

La nova edició beneficiarà gairebé una vuitantena d’infants del municipi


Campanya Joguines solidàries

La Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona ha posat en marxa per catorzè any consecutiu la campanya “Joguines Solidàries”, que enguany a Sant Quirze ha suposat la donació de 208 joguines i regals que beneficiaran un total de 79 infants. L’objectiu de la campanya, que també s’estén per altres poblacions de la comarca, és ampliar i reforçar la tasca de l’obra Social de l’entitat bancària i donar suport als municipis per tal que cap nen o nena es quedi sense joguines aquest Nadal.
La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament va indicar els responsables de la campanya el perfil de joguines o material que necessitaven els infants del municipi. La Regidoria de Benestar Social farà arribar una carta a les famílies que rebran joguines, citant-les a la masia de Can Feliu en el dia i hora que indiqui la notificació, per tal que puguin recollir el material.
El projecte per a la campanya es va iniciar el passat mes de setembre. Els organitzadors han valorat les opinions de les diferents regidories de Benestar Social dels ajuntaments i de la resta de beneficiaris, procedint així a una acurada selecció i compra de joguines noves i diferenciant-les en quatre grups d’edat: de 0 a 3 anys, de 4 a 7 anys, de 8 a 11 anys i més grans de 12 anys.