Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Sant Quirze amb La Marató de TV3

Diversos actes serviran per recaptar fons per les malalties degeneratives


Sant Quirze amb La Marató de TV3

Sant Quirze del Vallès es volcarà amb La Marató de TV3 recaptant fons amb l’organització de diversos actes entorn els Nadals. En aquest sentit, el dia 12 de desembre s’organitza un quinto solidari al centre cívic de Torre Julià, a les Fonts, de 16.30 a 19 hores. Una activitat organitzada pels serveis socials de l’Ajuntament, que es repeteix també el dia 15 al matí al Casal d’Avis.
De fet, dissabte 14 hi haurà Mercat de Santa Llúcia a l’escola Purificació Salas, zumba solidària a càrrec de l’Espai de Dansa Sant Quirze i Pare Noel a la plaça d’Anselm Clavé. No faltaran a la cita Els Mandukos amb una representació teatral i el concert de Nadal de l’Escola Municipal de Música. L’Escola bressol Picarol Blau organitza una cistella de Nadal, amb galetes i cantada de Nadales al Casal d’Avis.
L’Escola Municipal de Música Can Barra organitza un concert de Nadal dissabte a les 18 hores.
Les activitats continuen diumenge amb una mostra dos espectacles a La Patronal: Mostra de Nadal de l’Espai de Dansa Sant Quirze i exhibició del Gimnàs Montserrat Creus.  La sala nova de La Patronal acollirà també un scalextric solidari amb la col·laboració d’Educa Borràs. D’altra banda, cal remarcar que l’Associació de Comerciants organitza una marxa solidària de Pares Noels, amb xocolatada inclusa, que sortirà de la Plaça de la Vila i acabarà al mateix punt.
Finalment, les oenegés del municipi celebraran un mercat solidari de joguines i llibres de segona mà a la plaça d’Anselm Clavé d’11 a 13.30h.