Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Diverses activitats per celebrar el Nadal a Sant Quirze

Mercat medieval, Caga Tió i altres iniciatives conformen una àmplia programació


Diverses activitats per celebrar el Nadal a Sant Quirze

Sant Quirze del Vallès acull un ampli programa d’activitats nadalenques per aquest any. Ajuntament i entitats han organitzat diverses iniciatives amb l’objectiu, tal i com ha manifestat la regidora de Cultura, Mercè Vallès, “de fomentar l’esperit d’aquests dies i aconseguir la participació i la implicació ciudadana. Volem omplir els carrers de positivisme en uns moments en què moltes famílies ho estan passant malament. Un objectiu que no seria possible sense la feina que han dut a terme les entitats”.
Mercat Medieval de Nadal
El cap de setmana del 14 i 15 de desembre el mercat medieval donarà el tret de sortida a les festes des de la plaça d’Anselm Clavé, on diumenge, a més, hi haurà el Caga Tió. A la mateixa ubicació hi haurà l’inflable Reciclem Saltant.
Cursa de la Llufa
Sant Quirze Té Vida proganitza dissabte 28 de desembre la Cursa de la Llufa i una pista americana adreçada als infants. Per a obtenir més informació d'aquest acte i per formalirzar inscripcions a la cursa, consulteu www.santquirzetevida.com
Campament reial
Durant els dies 3 i 4 de gener el Parc de les Morisques serà l’escenari del Campament Reial. Sant Quirze Té Vida organitza aquest esdeveniment les dues jornades de 17 a 21 hores. Els més petits podran acostar-se per fer arribar les cartes a Ses Majestats els Reis d’Orient, que visitaran el municipi en el marc de la tradicional Cavalcada el dia 5 de gener. El recorregut començarà a la rambla de Lluís Companys a les 18 hores i enguany finalitzarà a la plaça de la Vila.
A les Fonts hi haurà pessebre vivent els dies 20, 21 i 22 de desembre. Serà al local social de Santa Teresa, de 19.30 a 21h, divendres i dissabte. El diumenge romandrà obert de 19 a 20.30h.