Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Últims dies per inscriure-us a la Cursa de la Llufa

Sant Quirze Té Vida organitzarà aquesta activitat el dissabte 28 de desembre coincidint amb el Dia dels Innocents


Últims dies per inscriure-us a la Cursa de la Llufa

Sant Quirze Té Vida organitza el dissabte 28 de desembre la versió del poble de les típiques curses de Sant Silvestre. Coincidint amb el dia dels Innocents, Sant Quirze Té Vida celebrarà una cursa de 5 km en què el recorregut transcorrerà principalment per la Serra de Galliners i que porta per títol “La Cursa de la Llufa”. Els dorsals es lliuraran el mateix dia al carrer de Llaurador, on s’iniciarà la cursa, a partir de les 10:00 hores. El tret de sortida es donarà a les 11:00 hores.
Inscripcions
Les inscripcions per participar-hi es poden realitzar “on line” a través de www.santquirzetevida.com. Teniu temps fins a aquest diumenge 15 de desembre. Es pot inscriure qualsevol persona a partir de 15 anys. La inscripció per a les persones amb edat compresa entre 15 i 17 anys és gratuïta. El preu per a la resta de participants és de 8€ i es poden pagar directament a través del web de l’entitat. La inscripció dóna dret a rebre una samarreta, un entrepà i una beguda. Les inscripcions es tancaran als 300 participants. Hi haurà trofeus per als tres primers classificats i per a les tres primeres classificades de cada categoria (Júnior i Sènior). Al web de l’entitat també trobareu més informació sobre el recorregut i sobre altres aspectes de la cursa a tenir en compte.
Durant la jornada, la gent que ho desitgi podrà portar aliments de llarga durada, que se cediran a Càritas Sant Quirze. Sobretot es necessita arròs, pasta, llet, sucre o xocolata.
Pista Americana
Paral·lelament, Sant Quirze Té Vida organitzarà el mateix al recinte firal, just al costat del punt d’inici i arribada de la Cursa de la Llufa, una pista americana amb tot un seguit de proves esportives d’agilitat adreçat als infants d’entre 6 i 14 anys. La participació a aquesta activitat és lliure i gratuïta.