Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament de Sant Quirze signa un conveni amb l’Associació de Comerciants de Sant Quirze, per a l’execució del Pla d’actuació comercial

L'objectiu de l'acord és fomentar el comerç local


L’Ajuntament de Sant Quirze signa un conveni amb l’Associació de Comerciants de Sant Quirze, per a l’execució del Pla d’actuació comercial

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha signat el conveni de col·laboració amb l’Associació de Comerciants, per a l’execució del Pla d’Actuació comercial del comerç urbà corresponent a 2013. L’acord determina les estratègies de futur i defineix el règim de planificació, gestió i execució de les actuacions encaminades a la modernització i dinamització del sector comercial local.
L’acord ha estat signat per l’alcaldessa, Montserrat Mundi i el president de l’Associació de Comerciants, Enric Roure, en el marc d’un acte que també ha comptat amb l’assitència de la regidora de Comerç, Míriam Casaramona. 
En aquest sentit, el conveni, com en edicions anteriors, estableix criteris com donar continuïtat a la col·laboració en el Mercat Ecològic del Vallès; cedir la sala d’entitats a l’Associació de comerciants i aportar fins a un màxim de 6.000 euros per a la contractació d’una persona per a la dinamització comercial, amb el suport de la Diputació de Barcelona.
L’Associació de Comerciants s’obliga a contractar el personal encarregat de la definició i la gestió de les actuacions de promoció i dinamització que es desenvolupin en el marc del projecte de la dinamització comercial del centre comercial urbà.