Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament presenta la proposta del Pressupost Municipal per a 2014 amb un total consolidat de 20.163.059,97 euros

El pressupost de l'exercici té com a objectiu potenciar serveis, equipaments i millorar la qualitat de vida


L’Ajuntament presenta la proposta del Pressupost Municipal per a 2014 amb un total consolidat de 20.163.059,97 euros

El govern municipal ha presentat una proposta del Pressupost Municipal per a 2014, que es sotmetrà a votació per a l'aprovació inicial el proper ple del 23 de desembre, prèvia presentació amb les entitats i col·lectius.

Els objectius d’aquest pressupost se centren en aconseguir un Sant Quirze millor, amb millors serveis i equipaments per a la ciutadania i molta més qualitat de vida, sempre mantenint la prudència econòmica.

Segons que ha manifestat l’alcaldessa, Montserrat Mundi “ens trobem en una situació estable, sanejada i solvent, en el marc d’un municipi que està millor que la mitjana malgrat la crisi general que es pateix i unes decisions d’ens superiors que no ens deixen al marge. Davant d’això, hem treballat en importants inversions que ens permetran millorar equipaments i volem fer-ho amb la participació de la ciutadania. I és que el pressupost inclou partides per fomentar la participació i la convivència. De fet, al mes de gener demanarem a entitats i ciutadania que ens ajudin a definir la concreció de les inversions, sobretot pel que fa a les reformes de La Patronal, Can Feliu i el Parc de Can Feliu”.

El tinent d’Alcaldia de Serveis Econòmics, Josep Antoni Delgado, ha destacat que “el pressupost actual aposta per reforçar els serveis a la ciutadania i per això es dóna un creixement de la despesa corrent, perquè reforcem aquests serveis. A més, enguany ingressem més diners, un fet que es dóna, en part, per l'efecte de la normativa estatal d'obligat compliment relativa a l’IBI. Els municipis necesiten ingressos, però no a costa d'una previsió excessiva als contribuents.  Per tant, ho hem compensat parcialment abaixant on ens quedava marge de maniobra, a la taxa d’escombraries”.

Trobareu tots els documents relatius al Pressupost fent clic aquí.