Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Les entitats participen del pressupost municipal

Una sessió explicativa els permet aportar suggeriments i compartir iniciatives


Les entitats participen del pressupost municipal

Les entitats del municipi van poder participar ahir en una sessió explicativa del Pressupost Municipal 2014. El celler de Can Barra va acollir aquest acte, que va servir per posar sobre la taula els principals eixos que estableix la proposta i perquè els assistents opinessin sobre l’exercici proper. D’aquesta manera, el govern pretén aconseguir el màxim d’opinions, idees i participació per concretar les inversions que s’estableixen al pressupost, com és definir les millores en equipaments esportius, via pública, masia de Can Feliu, la Patronal o parc de Can Feliu.
Aquest any 2013 el govern ha elaborat un Pla de Participació que desenvolupa les estratègies de participació com a model propi. Durant 2014 es posaran en marxa diferents processos que, al gener, serviran per definir les inversions del pressupost així com d’altres previstes. Durant l’any vinent també s’elaborarà reflexió de ciutat com a prèvia als treballs de revisió del Pla General.
L’alcaldessa, Montserrat Mundi, va ser l’encarregada d’explicar les principals directrius del Pressupost. També hi van assistir els portaveus dels grups de govern: Sílvia Peralta, regidora de Serveis Interns, Cooperació i Igualtat; Mèrcè Vallès, tinent d’Alcaldia de Serveis Personals. Va excusar la presència David Sánchez, regidor d’Esports, per motius professionals.
Els membres de les entitats assistents van poder plantejar alguns dubtes sobre el funcionament del pressupost que també contempla una partida per a les subvencions, com és habitual.
La participació en les inversions es materialitzarà mitjançant un procés que s’emmarca dins dels ja existents “SQV Participa” aplicats en anteriors projectes com el de la Serra de Galliners.