Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La nova edició del pessebre vivent porta l'esperit nadalenc a les Fonts

La iniciativa és fruït de la participació de més d'un centenar de veïns i veïnes del nucli i es podrà veure els propers 20, 21 i 22 de desembre


La nova edició del pessebre vivent porta l'esperit nadalenc a les Fonts

 Les Fonts acollirà de nou el Pessebre Vivent, una iniciativa que compta amb la participació de més d'un centenar de veïns i veïnes del nucli i que arriba aquest any 2013 a la seva dotzena edició.

Escenes del pessebre com el naixement, l'adoració dels pastors o la mostra d'alguns oficis antics tornarà a portar així l'esperit nadalenc a tothom que es vulgui apropar al local social del carrer Santa Teresa.
Aquest pessebre és una tradició nadalenca ja arrelada a les Fonts organitzada per l'Associació Els Fontins amb la col·laboració de l'Associació de Veïns i Propietaris de les Fonts i de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, així com de veïnat i comerços del nucli.
La ciutadania podrà gaudir d'aquest pessebre tan especial realitzat per la gent de les Fonts els dies 20, 21 i 22 de desembre, de les 19.30 a les 21 hores. L'últim dia, diumenge 22 de desembre a partir de les 20 hores, el pessebre comptarà també amb la visita dels Reis d'Orient, que faran l'adoració al nen Jesús i parlaran amb els nens i nenes presents.