Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L'alcaldessa felicita les festes a les entitats en el marc de la recepció de Nadal

Il·lusió i nous projectes centren el seu discurs


L'alcaldessa felicita les festes a les entitats en el marc de la recepció de Nadal

L’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Montserrat Mundi, va donar ahir la benvinguda a les festes nadalenques a les entitats i col·lectius del municipi, en el marc de la tradicional recepció de Nadal. El Casal d’Avis va acollir aquest acte, que va estar protagonitzat pel discurs de l’alcaldessa, acompanyada de regidors i regidores dels diferents grups municipals
Segons que va manifestar Mundi, “aquest ha estat un any de feina, de molta feina i de projectes, però també és cert que el finalitzem amb una certa sensació d’amargor, doncs som conscients de la difícil situació que estan passant moltes famílies. La situació econòmica i la crisi que es pateix arreu també ens repercuteix i malgrat Sant Quirze del Vallès se situa entre els municipis amb una taxa d’atur més baixa de la comarca, no podem ser insensibles a determinades situacions. Sovint, com a alcaldessa, m’arriben consultes i demandes de persones que es troben al límit i us ben asseguro que són situacions molt difícils de gestionar. Com a administració local estem lligats de mans i peus i sotmesos a decisions de l’administració de l’estat que ens fan més difícils les coses. Però també és cert que, en la mesura de les nostres competències, treballem per fomentar l’ocupació i l’emprenedoria. I això es materialitza en les nostres prioritats. Les nostres i les d’aquest país, que també està passant una situació històrica. No entraré en política, però sí us diré que encetem el nou any amb molta il·lusió. A nivell local, volem el millor per Sant Quirze i continuarem amb els projectes encetats i en començarem de nous. L’altre dia us parlava de pressupost i és en aquest exercici on es contemplen les nostres prioritats.”
Finalment, l’alcaldessa va desitjar una bones festes a tothom, per acabar compartint conversa i aperitiu amb els assistents.