Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Sant Quirze del Vallès recapta més de 5.000 euros per La Marató

Les iniciatives organitzades van acollir molta participació


Sant Quirze del Vallès recapta més de 5.000 euros per La Marató

Sant Quirze del Vallès ha recaptat un total de 5.874,29€ en les activitats organitzades amb motiu de La Marató de TV3. A aquesta xifra cal sumar-hi la recaptació de l’Escola Municipal d’Adults l’Olivera que està acabant de quantificar la seva recaptació.
Recordem que les activitats amb aquest objectiu van començar el dia 12 de desembre amb un quinto solidari al centre cívic de Torre Julià, a les Fonts. Una activitat organitzada pels serveis socials de l’Ajuntament, que es va repetir també el dia 15 al matí al Casal d’Avis.
Dissabte 14 hi va haver Mercat de Santa Llúcia a l’escola Purificació Salas, zumba solidària a càrrec de l’Espai de Dansa Sant Quirze i Pare Noel a la plaça d’Anselm Clavé. No van faltar a la cita Els Mandukos amb una representació teatral i el concert de Nadal de l’Escola Municipal de Música. L’Escola bressol Picarol Blau va organitzar una cistella de Nadal, amb galetes i cantada de Nadales al Casal d’Avis.
L’Escola Municipal de Música Can Barra va organitzar un exitós concert de Nadal dissabte.
Les activitats van continuar diumenge amb una mostra de dos espectacles a La Patronal: Mostra de Nadal de l’Espai de Dansa Sant Quirze i exhibició del Gimnàs Montserrat Creus.  La sala nova de La Patronal va acollir també un scalextric solidari amb la col·laboració d’Educa Borràs. D’altra banda, cal remarcar que l’Associació de Comerciants va organitzar una marxa solidària de Pares Noels, amb xocolatada inclusa.
Finalment, les oenegés del municipi van celebrar un mercat solidari de joguines i llibres de segona mà a la plaça d’Anselm Clavé.