Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Jocs lingüístics en la trobada del Voluntariat per la llengua

Els alumnes dels cursos de català juguen al tradicional quinto nadalenc


Jocs lingüístics en la trobada del Voluntariat per la llengua

El dimecres 18 de desembre a les 11 hores al Centre Cívic Can Feliu va tenir lloc una trobada dels participants al Voluntariat per la llengua. Aquesta trobada forma part de les activitats programades per enfortir les relacions entre els participants al programa de les parelles lingüístiques.
Jocs lingüístics
Després de comentar com van les trobades de les parelles, els voluntaris i aprenents assistents a l’acte han participat en els diversos jocs lingüístics que l’Oficina de Català havia preparat per a dinamitzar la trobada: anagrames, enigmàrius, jeroglífics... Amb el joc s’aprèn llengua d’una manera divertida.
Per acabar la trobada, voluntaris i aprenents han jugat una partida de scrabble, el joc de paraules que ajuda a millorar l’ortografia i a aprendre nou vocabulari.
Quinto
D’altra banda, els alumnes dels cursos de català han jugat al tradicional quinto nadalenc, en què, a més de les típiques expressions per referir-se als números (parella d’ànecs, Nadal, pelat l’avi, el més petit de tots...), hi ha hagut alguna referència a l’actualitat catalana: la consulta (el 9).