Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Un total de 2785 alumnes comencen el curs escolar el proper dimarts 7 de setembre

El curs 2010-2011 ve marcat per un nou calendari escolar que ha avançat el començament de les classes i que introdueix una setmana blanca del 7 a l'11 de març


Un total de 2785 alumnes comencen el curs escolar el proper dimarts 7 de setembre

Les escoles i l'IES Sant Quirze obriran aquest proper dimarts les portes als 2785 alumnes que seguiran el curs 2010-2011 en els diferents centres educatius locals. La principal novetat d'aquest curs és l'avançament de l'inici de les classes que comencen una setmana abans del que era habitual. A canvi, docents i estudiants podran gaudir d'una setmana de descans al març denominada setmana blanca.
Increment d'alumnat
Una altra de les dades destacades d'aquest inici de curs és que enguany hi haurà 120 alumnes més a les escoles d`infantil i primària i 38 més a l'Institut d'Educació Secundària. L'increment més alt en el panorama educatiu és que assumirà l'Escola d'Adults, que passarà dels 372 alumnes als 509. Aquest augment d'alumnat s'ha pogut assumir per la contractació de nou professorat i per la nova ubicació del centre de formació d'adults, a la zona de can Tuset.