Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Tot és a punt a Sant Quirze per rebre els Reis Mags

Sant Quirze comptarà amb dues cavalcades, una al nucli urbà i l'altra a les Fonts


Tot és a punt a Sant Quirze per rebre els Reis Mags

 Després de Nadal, els nens i les nenes de Sant Quirze esperen amb il·lusió l’arribada de Ses Majestats Els Reis Mags. I, com cada any, Melcior, Gaspar i Baltasar visitaran Sant Quirze del Vallès la tarda del dia 5 de gener. Com és habitual, a Sant Quirze hi haurà dues calvalcades, una al nucli urbà i l'altra a les Fonts. 

Sant Quirze nucli urbà
La cavalcada a Sant Quirze sortirà a les 18:00 hores des de la rambla de Lluís Companys (al costat del parc de Les Morisques) i passarà per l'avinguda Camí del Mas, Rotonda dels FFGG, avinguda Pau Casalsm ronda d'Arraona, carrer Pintor Vila-Puig i plaça de la Vila. Una vegada arribats a la plaça, SSMM els Reis d'Orient faran l’adoració del pessebre vivent davant de la Parròquia i l'alcaldessa els lliurarà la clau de la ciutat davant de l'Ajuntament. A continuació, tindrà lloc el lliurament de cartes per part dels nens i nenes a la plaça d'Anselm Clavé. En cas de climatologia adversa, la recepció reial es durà a terme a la Patronal.
Les Fonts
Pel que fa a les Fonts, el seguici reial sortirà també a les 18 hores del carrer de Santa Teresa, i farà el seu recorregut per Mossèn Josep Pons, passeig de Lola Anglada, Sant Agustí, Roma, plaça de Manel Mañas, Turonet, Bisbe Sanahuja i camí de Can Falguera, on els reis faran l’adoració del pessebre de l’Oratori de la parròquia. Tot seguit continuaran per Verge de Fàtima, Sant Quirze, Església, Passeig dels Horts, Sant Quirze, Mar de Déu del Roser, avinguda de Perramon, passeig del Ferrocarril, Santa Rosa i Josep Mitats fins al poliesportiu, on hi haurà xocolata calenta per a tothom i els infants podran parlar amb els Reis.