Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

L'Aula d'Extensió Universitària presenta les activitats del primer trimestre d'any

L'entitat proposa un total de 6 conferències sobre temàtica diversa


L'Aula d'Extensió Universitària presenta les activitats del primer trimestre d'any

 El proper 15 de gener l'Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran reemprèn el curs 2013-14 amb una conferència dedicada a les malalties dels grans compositors de la història de la Música, una xerrada que anirà a càrrec del doctor especialista en Medicina, Carles Paytubí.

La segona de les propostes de gener es realitzarà el dia 29 i estarà centrada en la biologia. Sota el títol Exprement el suc del paisatge, el biòleg i consultor ambiental Pere Alzina i Bilbeny farà una xerrada al voltant d'aquesta temàtica.
Picasso i Catalunya seran el fil conductor de la tercera xerrada del trimestre que oferirà el doctor en Història de l'Art, Jordi Gonzàlez, el 12 de febrer. Pel que fa a la segona xerrada de febrer, la professora de ioga Marga Pascual aproparà als integrants de l'Aula de la Gent Gran Els beneficis del ioga en la societat actual. Al març, l'Aula preveu una sortida cultural i el dia 26 tancarà el trimestre una xerrada sobre Geografia a càrrec de l'enginyer de camins, canals i ports Antonio Mª Simarro.
Totes les sessions de l'Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran es realitzen a la masia de Can Feliu a les 18 hores.
Per participar-hi, cal ser membre de l'Aula d'Extensió Universitària. Podeu demanar més informació a l'entitat al telèfon 937210005 o al correu electrònic aulaextensio@santquirzevalles.cat