Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Can Barra organitza un acte sobre la implantació obligatòria de la nova forma de pagaments (SEPA)

Aquesta formació, és la primera d'enguany del SQ Viu L'Empresa, i compte amb la colaboració de la delegació de Pimec Vallès Occidental


Can Barra organitza un acte sobre la implantació obligatòria de la nova forma de pagaments (SEPA)

A partir del proper 1 de febrer de 2014 es posa en marxa la norma SEPA (zona única de pagaments en euros) que respon a la normativa europea 260/2012 que estableix uns requisits, com per exemple tenir el codi IBAN i el BIC per a realitzar operacions bancàries en substitució del CCC. SEPA permet als països de la zona Euro comptar amb unes normes comuns per a fer operacions. Així les transferències bancàries, les domiciliacions de rebuts i els pagaments amb targeta, internacionals, seran tan senzills com els nacionals, eliminant les barreres que podien existir en els pagaments internacionals.

L'acte se celebrarà, el proper 15 de gener, a les 9h, al Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra, i anirà a càrrec d' Antònia Lucena, experta en gestió de venda i crèdits a clients, gestió de cobraments, anàlisi i control de risc i crèdit manager. Actualment Lucena també colabora amb Pimec.

Per assistir-hi cal enviar un correu electrònic a empresa@santquirzevalles.cat