Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Serveis Urbans

Punts de recollida d'arbres de Nadal i restes vegetals

Els contenidors estaran habilitats fins a finals de gener


Punts de recollida d'arbres de Nadal i restes vegetals

 Ara que ja han acabat les festes, l’Ajuntament recorda que hi ha a disposició de la població cinc punts de recollida de restes vegetals, on es poden dipositar els arbres de Nadal. 

 Els contenidors per a la recollida de restes vegetals estan ubicats Passeig del Ferrocarril , Carrer d’Avets amb carrer  dels Pins, Passeig  de Can Barra amb carrer del  Prat, Ronda d’Arrahona amb Avinguda de Can Pallàs, Camí de Can Corbera amb Verge de Montserrat.
Els contenidors estaran habilitats fins a finals de gener, data en què es retiraran. Aquests contenidors de restes vegetals es tornaran a col•locar a la propera campanya d'esporga i de Nadal.
 A més a més, es poden portar els arbres de Nadal a la Deixalleria Municipal (c/ de Menorca, s/n) i a la Deixalleria de Can Casanovas (crt. de Gràcia a Manresa, km 23, Les Fonts).
 L’objectiu d’aquesta campanya és poder reciclar els arbres de Nadal en un planta de gestió de restes vegetals, ja que difícilment poden sobreviure perquè no tenen arrels per transplantar-los .