Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

El servei de comerç organitza un curs d'aparadorisme

Aquest curs s'emmarca dins el programa de formació SQ Viu l'Empresa del Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra


El servei de comerç organitza un curs d'aparadorisme

El servei de comerç de l'Ajuntament ha programat un curs d'aparadorisme dirigit als comerços del municipi, el qual, a través d'una metodologia activa i participativa, descobrirà als assistents un nou concepte d'aparadorisme basat en el món de la publicitat i del neuromàrtqueting.

Aquesta formació compte amb la col·laboració del Barcelona Moda Centre, el qual ha cedit les seves aules per a poder impartir el curs en un entorn comercial.

El disseny, muntatge i visualització d'aparadors, la teoria del color o la presentació del producte formen part del temari que  tractarà el formador Pep Navarro, tècnic aparadorista, membre de l'Associació de Dissenyadors Professionals, docent de la Cambra de Comerç de Sabadell i, ex-director d'art de la firma Llongueras.

El curs d'aparadorisme s'impartirà de 14h a 16h el 28 i 30 de gener i el 4,6,11,13,18,20,25,i 27 de febrer, és gratuït i les places són limitades. Per a formalitzar la inscripció cal enviar un correu electrònic a l'adreça: comerc@santquirzevalles.cat.