Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

El pregó de la Bella Quirze Band dóna el tret de sortida a un divendres de Festa Major especialment participatiu

L’actuació del Mag Lari aplega més de 3000 assistents als exteriors de Can Feliu


El pregó de la Bella Quirze Band dóna el tret de sortida a un divendres de Festa Major especialment participatiu

Un espectacle infantil a la pl. d’Anselm Clavé va iniciar ahir les activitats de divendres, en el marc de la primera jornada de Festa Major després de la recepció ciutadana i la inauguració de l’exposició “Reverberatio”, de Tom Carr. La companyia Sapastre, amb el seu espectacle “La Faràndula Guillem Roca” va entretenir els més petits fins que, una hora més tard, la Bella Quirze Band va preparar l’escenari de la pl. de la Vila amb una performance, tot esperant el pregó. El balcó de l’Ajuntament es va omplir, a posteriori, de regidors, alcaldessa i integrants d’aquesta entitat, que van oferir unes paraules de festa i alegria a centenars de ciutadans i ciutadanes que allà s´hi aplegaven. Tot seguit, el cercavila de la Bandarra Street Orkestra va iniciar un vespre d´allò més musical.

A l’èxit del pregó el va seguir ahir la fideuada popular. Com és costum, aquesta activitat compta amb una elevada participació any rera any. Els exteriors del Centre Cívic Can Feliu van acollir aquesta cita gastronòmica que va servir per preparar els assistents per a una de les apostes fortes de la nit: l’espectacle “Somriures i màgia” a càrrec del Mag Lari. El mag i humorista va aplegar més de 3000 assistents, que van pintar els exteriors de la Masia de riures, expectació I sorpresa davant els diferents números que va allargar durant més del temps previst, més de dues hores. Així, Lari va mostrar ahir els seus dots artístics, a més de deixar bocabadats els assistents amb trucs d´allò més reals.

Entrada la mitjanit, Laura Simó I Francesc Burrull van omplir la pl. d´Anselm Clavé amb interpretacions de Serrat sota les notes del jazz.

D´aquesta manera, es tancava una jornada protagonitzada per l’elevada participació en totes les activitats: infantils, culturals o musicals. Aquestes s´han reprès avui amb diverses activitats esportives concentrades al Parc de les Morisques, com ara handbol, futbol o bàsquet, entre d’altres. També es pot visitar el mercat medieval a la rambla de Lluís Companys durant tot el dia. Els actes continuaran a la tarda amb la tradicional cursa popular, el cercavila de gegants i, com a novetat, l’espectacle Iskariot, també a la pl. d´Anselm Clavé.