Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Més de quaranta persones assisteixen a Can Barra a l'acte sobre la implantació obligatòria de la nova forma de pagaments (SEPA)

Com a novetat es va informar que s'endarrereix l'entrada en vigor de la norma fins el dia 1 d'agost. Inicialment estava prevista l'aplicació pel mes de febrer,


Més de quaranta persones assisteixen a Can Barra a l'acte sobre la implantació obligatòria de la nova forma de pagaments (SEPA)

Més de 40 persones van assistir ahir, al primer acte d'enguany, organitzat pel Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra, en el marc del programa de formació SQ Viu l'Empresa.  Durant dues hores, Antònia Lucena, experta en gestió de venda i crèdits a clients, gestió de cobraments i actual colaboradora de Pimec, va explicar  la norma SEPA (zona única de pagaments en euros), que respon a la normativa europea 260/2012 que estableix uns requisits, com per exemple tenir el codi IBAN i el BIC per a realitzar operacions bancàries en substitució del CCC. SEPA permet als països de la zona Euro comptar amb unes normes comuns per a fer operacions. Així les transferències bancàries, les domiciliacions de rebuts i els pagaments amb targeta, internacionals, seran tan senzills com els nacionals, eliminant les barreres que podien existir en els pagaments internacionals.

El proper acte del SQ Viu l'Emnpresa, promogut per la regidoria de Promoció Econòmica,  se celebrarà el proper 11 de febrer de 9.30h a 11.30h a Can Barra, i tractarà sobre les modificacions reglamentàries de la nova llei d'emprenedoria i altres mesures fiscals.