Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’alcaldessa signa l’acord amb la Diputació per a les millores del centre cívic Can Feliu i La Patronal

Cada projecte comptarà amb 220.000 euros i serà fruït de la participació ciudadana


L’alcaldessa signa l’acord amb la Diputació per a les millores del centre cívic Can Feliu i La Patronal

L’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Montserrat Mundi, ha signat avui un conveni amb la Diputació de Barcelona que materialitza l’acord per a les millores del centre cívic Can Feliu i La Patronal. La resolució concreta les condicions de prestació d’aquest suport i estableix un pressupost de 220.000 euros per a cada projecte. La signatura ha tingut lloc avui a migdia, a la seu de la Diputació, amb el seu President, Salvador Esteve.

D’aquesta manera, es reconeix el compromís assumit per la Diputació de Barcelona en relació al Pla Xarxa de Governs Locals 2012-2015, definits en funció de les polítiques promogudes i del destí dels recursos.
En aquest sentit, cal remarcar que aquest és un primer pas que tindrà continuïtat amb la signatura del conveni per a la millora del Parc de Can Feliu, que també comptarà amb 220.000 euros de pressupost.
La implicació de la ciutadania serà clau per establir els paràmetres que definiran cada projecte. Així doncs, s’obriran diversos processos participatius que permetran acotar les prioritats i definir el model de millores a desenvolupar.
Segons que ha manifestat l’alcaldessa, Montserrat Mundi “entenem que amb aquests ajuts podrem millorar uns espais i equipaments essencials per al municipi i que esdevenen centre neuràlgic de la vida associativa, cultural i lúdica del poble. És per això que pensem que entre tots, hem de definir quins aspectes hem de canviar i quins conservar amb la qualitat que es mereixen”.

.