Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Comencen les inscripcions al Concurs de Disfresses de Carnestoltes

Es pot participar en les modalitats individual, paradetes de botifarres i comparses


Comencen les inscripcions al Concurs de Disfresses de Carnestoltes

El proper 1 de març Sant Quirze del Vallès celebrarà la festa del Carnestoltes, una de les festivitats més concorregudes i participatives de tot el calendari festiu anual. Una de les activitats estrella d'aquesta festa és la rua de carnestoltes, un esclat d'enginy, alegria, música i imaginació que recorre els carrers de Sant Quirze com a preludi de l'arenga i el ball de màscares.  Les inscripcions per participar al Concurs de Carnestoltes en les modalitats de paradetes de botifarres  i comparses comencen avui dimecres 29 de gener i finalitzaran el proper dia 16 de febrer. Les persones que vulguin participar en les modalitats individuals podran inscriure’s del 29 de gener al 23 de febrer. Les bases del concurs estableixen enguany 3 categories: individuals en tres trams d'edat (de 0 a 7 anys, de 8 a 17 i de 18 o més), comparses i paradetes.

Les comparses hauran d'estar formades per un mínim de 10 persones. Les entitats que vulguin muntar una paradeta de botifarres,  hauran d'inscriure's prèviament al concurs, anar disfressats i guarnir la paradeta en funció de la temàtica escollida. En aquesta modalitat hi podrà participar qualsevol entitat inscrita en el Registre Municipal d'Entitats. Enguany es muntaran un màxim de 17 paradetes, que s'assignaran seguint les bases de la botifarrada popular acordades pel Grup de Treball de Festa Major.
Les inscripcions es poden fer de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o en línia. Per veure el detall del tràmit, consultar les bases del concurs o omplir i enviar la inscripció al concurs, entreu al següent enllaç: Tràmit Concurs Carnestoltes 2014.