Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Comença el curs d'aparadorisme pels comerços locals

La formació, organitzada per la regidoria de Comerç compte amb la col·laboració del Barcelona Moda Centre.


Comença el curs d'aparadorisme pels comerços locals

Un grup de setze comerços de Sant Quirze del Vallès, van començar dimarts el curs d'aparadorisme, organitzat per  la regidoria de Comerç, en el marc del programa de Formació SQ Viu l'Empresa.

Aquest curs compte amb la col·laboració del Barcelona Moda Centre, el qual ha cedit les seves aules per a poder impartir les classes en un entorn comercial.

 Durant la presentació, la regidora de comerç Miriam Casaramona va destacar "la importància que té la imatge d'una botiga a l'hora de captar clients. L'aparador és el primer que veus, i diu molt del què després pots trobar dins el comerç". Casaramona també va manifestar que "des de la regidoria se seguirà treballant per oferir formació de qualitat que aporti valor afegit al comerç local"

El disseny, muntatge i visualització d'aparadors, la teoria del color o la presentació del producte formen part del temari que tractarà el formador Pep Navarro, tècnic aparadorista, membre de l'Associació de Dissenyadors Professionals, docent de la Cambra de Comerç de Sabadell i, ex-director d'art de la firma Llongueras. El curs d'aparadorisme s'imparteix de forma gratuïa, els dimarts i dijous, de 14h a 16h, fins els 27 de febrer.