Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Seguretat Ciutadana

Comencen els estudis per millorar la mobilitat a la sortida sud de SQV

S'analitzarà la semaforització i la il·luminació, entre altres


Comencen els estudis per millorar la mobilitat a la sortida sud de SQV

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha iniciat els treballs d’estudi per millorar la mobilitat a la intersecció entre el carrer Estrella, passeig de la Bòvila i l’accés a la C-58 per Poble Sec. Es tracta de l’entorn afectat per la sortida Sant Quirze Sud. Actualment s’està realitzant un aforament automàtic i manual, així com un anàlisi de la cruïlla semaforitzada. Això comporta estudi de trànsit i també del traçat. Es verificarà el correcte disseny del traçat en funció de la tipologia d’ús dels vehicles, així com la seguretat viària de la zona. També s’analitzarà la rotonda existent i la pavimentació. Finalment, els treballs també contemplen millorar la il·luminació.
Aquesta actuació és fruït d’una subvenció de la Diputació per un import de 8.000€, que es complementarà amb una aportació de 2.000€ de l’Ajuntament i s’executarà mitjançant una empresa d’enginyeria. A aquesta primera fase d’estudi, la seguirà la presentació de les diverses propostes. A continuació, una comissió serà l’encarregada de triar entorn el mes d’abril la solució més adient, de manera que l’execució sigui possible durant 2014.
Totes aquestes actuacions permetran millorar un dels principals eixos del municipi. En aquest sentit, la seva execució ja s’emmarcarà en el Pla Local de Seguretat Viària.