Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

CASSA i l’Ajuntament lliuren els premis d’una nova edició del concurs de dibuix

L'acte s'emmarca en el Programa Educatiu Mediambiental que organitza la companyia d'aigües


CASSA i l’Ajuntament lliuren els premis d’una nova edició del concurs de dibuix

La Fundació CASSA i l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès van organitzar dijous el tradicional lliurament de premis del concurs de dibuix, emmarcat en el Programa Educatiu Mediambiental que porten a terme a les escoles. El concurs arriba enguany a la seva onzena edició al municipi, enguany sota el lema “Cicle integral de l’aigua” i ha comptat amb un total de 108 participants

El Programa Educatiu Mediambiental, a banda del concurs de dibuix, inclou altres activitats, com ara la introducció al món de l’aigua per a l’alumnat d’entre 3 a 5 anys; una activitat experimental per distingir algunes de les principals propietats de l’aigua, adreçada als estudiants d’entre 6 i 9 anys i, finalment, una sessió orientada a conèixer el cicle integral de l’aigua al complet, amb una visita a la depuradora del Riu Ripoll, en aquest cas per a l’alumnat d’entre 10 i 14 anys i que també inclou la participació al concurs de dibuix.
L’alcaldessa, Montserrat Mundi, juntament amb la tinent d’Alcaldia de Serveis Personals i regidora d’Educació, Mercè Vallès; el director de Gestió Pressupostària de CASSA, Josep Maria Manyosa i el director comercial de CASSA, Jordi Lacruz, van ser els encarregats de lliurar els premis.
En aquesta edició el primer premi ha estat per a una alumna de l’escola Onze de Setembre. L’escola de la participant també rep un obsequi amb aquest motiu. A més, hi va haver segon premi i tres accèssits, i un detall sorpresa per a tots els participants.