Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Carnestoltes SQV 2014

Tot preparat per a una nova edició d'aquesta festa


Carnestoltes SQV 2014

Tot està enllestit per acollir una nova edició del Carnestoltes. Una nova imatge estrena una de les festes més alegres i creatives de l'any. El proper 1 de març se celebrarà la tradicional rua, acompanyada de diverses iniciatives complementàries. Així, a les 16.30h començarà la concentració dels participants al concurs i a la rua en general, ja siguin comparses, carrosses o individuals. Serà, com a novetat, a la rambla de Lluís Companys, al costat del Parc de les Morisques. Una hora més tard, a les 17.30h, començarà el recorregut des d'aquest punt i fins a la plaça de la Vila. A les 19 h tindrà lloc l'arenga de Sa Majestat el Rei Carnestoltes i el lliurament de premis. Una botifarrada a càrrec de les entitats locals i un ball de màscares posarà el punt i final a la festa.

Nou Recorregut

Enguany, la rua de Carnestoltes canvia de recorregut. Començarà a la rambla de Lluís Companys (al costat del Parc de les Morisques) i passarà pel carrer de Vallcorba, rotonda dels FGC, avinguda de Pau Casals, rotonda de la Ronda d'Arraona, carrer Pintor Vila-Puig i Plaça de la Vila. L'arenga de Sa Majestat el Rei Carnestoltes i el lliurament de premis del Concurs de disfresses es faran a l'escenari situat a la plaça de la Vila i la botifarrada popular a la plaça d'Anselm Clavé. La sala nova de la Patronal acollirà el ball de màscares.

Inscripcions

Recordem que les inscripcions per participar al Concurs de Carnestoltes 2014 van començar el passat 29 de gener i finalitzen el proper 16 de febrer pel que fa a les categories de comparses i parades de botifarres i el 23 de febrer per les categories individuals (0-7 anys, 8-17 anys, i de 18 o més anys).

Si encara no ho heu fet i voleu participar-hi, us heu d’inscriure. I ho podeu fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament o per Internet al següent enllaç:

https://seu.santquirzevalles.cat/DetallTramits/_XiOTuxJ_odM-lY5g4Yif7exGVjbSy4zxcSxOnQhccx4