Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

La Regidoria d'Igualtat tanca el programa del Dia Internacional de les Dones

El proper mes de març es concentren diverses activitats entorn aquesta temàtica


La Regidoria d'Igualtat tanca el programa del Dia Internacional de les Dones

La Regidoria d'Igualtat, de manera transversal amb altres d'àrees de l'Ajuntament, ha tancat ja el programa del mes de març que gira a l' entorn el Dia Internacional de les Dones. Les activitats arrenquen el dia 2 amb una obra de teatre: "Ara parlem nosaltres", de la companyia "+ ó - teatre", una companyia dirigida per Jordi Coder que representarà aquesta peça a la Patronal.

El dia 5 de març tindrà lloc la presentació del llibre "Ignorades però desitjades. La dona política durant les eleccions a la Segona República a Catalunya", a càrrec de l'historiador Josep Lluís Martín Berbois. L'endemà es farà el lliurament oficial del Premi Dona de Sant Quirze del Vallès. Aquest guardo valora la tasca desenvolupada per alguna dona de referència al municipi, pels seus valors, trajectòria professional o personal.

Un sopar de dones el dia 8 de març commemorarà el Dia Internacional de les Dones, que continuarà amb activitats fins al dia 20 de març i que engloba des de docufòrums a tallers i exposicions.

Properament es donarà a conèixer el programa al detall, tant en format paper com digital. Les activitats es complementen amb iniciatives de coeducació a les escoles.