Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Jornades de portes obertes a les escoles

Els centres públics del municipi donen a conèixer les seus projectes i instal·lacions


Jornades de portes obertes a les escoles

Les escoles públiques del municipi comencen en breu les jornades de portes obertes. Aquesta iniciativa repeteix edició com és habitual unes setmanes abans de les preinscripcions escolars, de manera que els tutors dels infants puguin decidir sobre el centre docent on portar el seu fill/filla o on continuar la seva trajectòria educativa.
Conscients de la importància d’aquest moment, l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha posat a disposició de la ciutadania la informació dels centres escolars del municipi mitjançant una publicació que properament rebran als domicilis.
Ara, els centres docents han preparat unes jornades de portes ofertes per donar a conèixer a fons els equipaments i els objectius educatius. El calendari és el següent:

Tots els indicadors de qualitat amb què el Departament d’Ensenyament avalua els centres escolars demostren que tant a nivell d’educació infantil, primària com secundària, Sant Quirze del Vallès està aconseguint uns magnífics resultats que situen el municipi per sobre de la mitjana de Catalunya.