Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Mou-te a la nit, enganxa't a l'esport

Continuen les jornades per promoure els hàbits saludables entre el jovent


Mou-te a la nit, enganxa't a l'esport

El mes de febrer el Servei de Joventut Canya Jove torna a organitzar les jornades "Mou-te a la nit, enganxa't a l'esport", encabides dins del projecte Nit Jove, i que tenen com a objectiu promoure els hàbits saludables com la pràctica de l'esport entre la gent jove i proposar alternatives d'oci i lleure al municipi.

Dissabte 15 de febrer a partir de les 21.30 h al poliesportiu municipal es faran lliguetes d’handbol i de bàsquet. Les inscripcions es poden fer fins el 14 de febrer al matí.
 
La participació en les jornades és gratuïta i està adreçada a joves de 14 a 30 anys. Els equips poden ser mixtes i han d'estar formats en la seva majoria per joves de Sant Quirze. Hi haurà premis per als equips guanyadors de les diferents modalitats esportives.

 
Si esteu interessats o interessades en participar us heu d’inscriure fins al 14 de febrer, de forma presencial, al Servei de Joventut Canya Jove, al CC Can Feliu (C/Eduard Toldrà s/), al 937216800, ext. 5600.
També us podeu inscriure enviant un missatge al Facebook del Canya Jove  www.facebook.com/canyajove.santquirzevalles o enviant un correu electrònic a espaicanyajove@santquirzevalles.cat indicant nom de l’equip, nom, cognoms i edats dels membres i telèfons de contacte.

Modalitats i categories:
 
BÀSQUET 3x3
Categories
A.      Nascuts/des de 1995-198
B.      Nascuts/des entre els anys 1999-1995
Composició dels equips:
-         Tot i que és un 3x3, els equips poden estar formats com a màxim per 5 jugadors/es.
-         La categoria dels equips la marcarà el/la jugador/a de més edat.
 
HANDBOL
Categories
A.      Nascuts/des de 1995-1984
B.      Nascuts/des entre els anys 1999-1995
 
Composició dels equips:
-       Tot i que és un 5 contra 5, els equips poden estar formats com a màxim per 7 jugadors/es i podran ser mixtos.
-         La categoria dels equips la marcarà el/la jugador/a de més edat.
 
 
 El sorteig per als enfrontaments es farà al Canya Jove el 14 de febrer i els resultats es publicaran al Facebook  www.facebook.com/canyajove.santquirzevalles