Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Alumnes de l'escola Lola Anglada visiten l'obrador de la pastisseria Mix

Aquest centre educatiu a tercer de primària, té com a projecte treballar aspectes de l'economia local i en especial, el funcionament de les empreses


Alumnes de l'escola Lola Anglada visiten l'obrador de la pastisseria Mix

Els alumnes de tercer de primària de l'escola Lola Anglada han visitat aquest matí l'obrador de la pastisseria Mix, situat al polígon Can Casablanques de Sant Quirze. La visita respon a la demanda que l'escola va adreçar al departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de poder visitar una empresa del municipi, donat que està treballant un projecte relacionat amb l'economia local i concretament amb el funcionament de les empreses.

Durant la visita, guiada per Israel Robles i el seu equip de professionals, els alumnes han pogut conèixer les diferents zones de l'obrador i la seva utilitat, han comprovat com s'elaboren de forma artesana les galetes, com es prepara la xocolata per a fer pastissos o com es treballa la massa per a després crear qualsevol delícia pastissera.

Al final de la visita, Pastissera Mix ha fet entrega als escolars d'un obsequi com a record de la visita i els ha permès fer un tastet de la xocolata acabada d'elaborar.

Des de l'escola es valora molt positivament la sortida, ja que pels alumnes resulta un gran complement als continguts que es treballen a l'aula.