Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, inaugura el col.legi Lola Anglada

El conseller d’Educació, Ernest Maragall, inaugura la nova escola Lola Anglada, acompanyat per l’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, el primer tinent d’Alcaldia, Antoni Rebolleda i altres regidors i regidores de l’Ajuntament.


El conseller d'Educació, Ernest Maragall, inaugura el col.legi Lola Anglada

 

L’escola Lola Anglada és un centre d’educació infantil i primària de dues línies. El curs 2008-2009 van començar les classes d’educació infantil a l’escola nova. El centre té capacitat per a 450 alumnes. Aquest curs hi ha matriculats 139 nens i nenes de P3, P4 i P5 i té una plantilla de 11 mestres. A més, durant 7 hores setmanals tenen l’atenció d’un equip d’assessorament i orientació psicopedagògica (EAP) i compta amb 1 logopeda i 1 TEI.

 

 

 

Prèviament a la visita, els directors i directores de les diferents escoles del municipi van compartir taula amb el conseller, en el marc d’un dinar informal, on van poder fer-li arribar les seves inquietuds i percepcions de la realitat educativa actual. De fet, segons que va manifestar el primer tinent d’Alcaldia “ens satisfà molt especialment que els directors i directores hagin pogut compartir una estona amb la Conselleria, doncs ells són els representants de les demandes existents i coneixen millor que ningú l’estat actual de l’educació. D’altra banda, la trobada ha servit també per fomentar el diàleg i la relació entre l’administració local, l’autonòmica i l’ens educatiu”.

Per la seva part, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, va anunciar en el discurs oficial la construcció de dues noves escoles bressol al municipi, i va agrair l'aprovació que la la conselleria ha fet d'aquests projectes: “hem de treballar tots plegats, administracions i comunitat educativa, per fer que Sant Quirze esdevingui un referent a nivell educatiu”.

El Departament d’Educació ha invertit 5.658.000 euros en la creació d’aquesta escola de dues línies d’educació infantil i primària. La superfície total construïda és de més de 3.200 m2