Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

L’Ajuntament obre un procés participatiu per definir els usos i millores de la Masia de Can Feliu i la Patronal

Aquesta iniciativa permetrà detallar els projectes a desenvolupar gràcies a una subvenció de la Diputació


L’Ajuntament obre un procés participatiu per definir els usos i millores de la Masia de Can Feliu i la Patronal

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha iniciat un procés participatiu que permetrà definir els usos i les millores a desenvolupar a la Masia de Can Feliu i la Patronal. Concretament, es tracta d’un primer pas centrat en recollir l’opinió de les entitats i la ciutadania en general mitjançant un qüestionari d’opinió. Aquest permetrà acotar elements dels futurs projectes a desenvolupar en aquests dos espais i que responen a les subvencions fruït del conveni signat amb la Diputació de Barcelona amb un pressupost de 220.000 euros per projecte. D’aquesta manera, es reconeix el compromís assumit per la Diputació de Barcelona en relació al Pla Xarxa de Governs Locals 2012-2015, definits en funció de les polítiques promogudes i del destí dels recursos.

El qüestionari recull preguntes relacionades amb els dos equipaments. Així, pel que fa a la Patronal, es propasa als enquestats ordenar per prioritats les actuacions a desenvolupar, especialment pel que fa a la il·luminació, climatització, grada mòbil, teulada, portada principal o nou equipament audiovisual. També es pregunta sobre l’ús de la sala polivalent o la sala petita com a teatre auditori. En la mateixa línia, es qüestiona sobre la necessitat d’ampliar i remodelar la Patronal de manera complerta per tal que esdevingui equipament cultural de referència.

Respecte la Masia de Can Feliu, s’estableixen qüestions que giren entorn la possiblitat de tancar la part exterior per tal d’evitar el vandalisme, canviar el mobiliari, millorar la il·luminació o el sistema de climatització.

El següent pas en aquest procés participatiu serà recollir les opinions i elaborar així un projecte més definit que reculli les necessitats i demandes d’usuaris i usuàries i ciutadania en general.
Podeu accedir al qüestionari a: www.santquirzevalles.cat/enquestaequipaments