Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

Nou pas per a la instal·lació del “Green Energy Parc” al Parc de les Morisques

La Junta de Govern aprova l’inici de licitació per a la contractació del projecte


Nou pas per a la instal·lació del “Green Energy Parc” al Parc de les Morisques

La instal·lació de l’anomenat “Green Parc” ubicat al Parc de les Morisques ja és una mica més a prop. La Junta de Govern Local ha aprovat l’expedient i l’inici de licitació per a la contractació del subminstrament d’aparells “outdoor” de gimnàstica per a la seva instal·lació en aquest espai. La contractació es regeix per les condicions definides al plec de clàusules administratives particulars i al plec de prescripcions tècniques i tindrà una durada de vuit setmanes.
Aquesta iniciativa respon a una subvenció per un import de 73.535,94€ de la Diputació de Barcelona, emmarcada dins el pla “Xarxa de Governs Locals 2012-2015”. Es tracta d’una prova pilot que té com a objectiu fomentar un municipi verd, sostenible i que promou els valors de l’esport i la salut. Així, la pràctica d’esport en aquest espai estarà vinculada a la generació d’electricitat. En aquest sentit, l’objectiu és que esdevingui un tipus de gimnàs més ecològic, on per exemple, poder carregar el mòbil, generar llum en un espai comunitari, etc. Una forma de promoure un planeta sostenible amb habitants més saludables. I és que les màquines de gimnàs a l’aire lliure configuren àrees socials on es barregen persones de totes les edats.
Aquest és un primer pas per a la instal·lació del nou espai, que l’Ajuntament anirà detallant conforme el projecte avanci.