Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Franquícies i emprenedors protagonitzaran unes jornades comarcals

Les inscripcions són gratuïtes i estan principalment orientades al foment de l'autoocupació


 Franquícies i emprenedors protagonitzaran unes jornades comarcals

 Els propers 27 de febrer i 20 de març es celebraran al Vallès Occidental unes jornades on les franquícies com a nous models de negoci en seran les principals protagonistes. Aquestes I Jornades Emprenedoria i Franquícies tenen com a objectiu facilitar el contacte entre franquiciadores i persones emprenedores interessades en iniciar un negoci basat en el aquest model. 

La primera sessió, el dia 27 de febrer, es farà a Castellar del Vallès i es centrarà en els conceptes de franquícia, els avantatges i les oportunitats que ofereix aquest model de negoci. Els i les participants podran també gaudir d'una taula rodona on emprenedors i emprenedores exposaran la seva experiència d'obrir una franquícia.
La segona sessió es celebrarà a Barberà del Vallès el dia 20 de març i permetrà realitzar entrevistes amb les diverses franquícies que participaran a les jornades. Podeu consultar tota la tipologia i sol·licitar una cita amb la franquícia que us interessi en el següent enllaç: http://www.j3b3.com/franquicies/franquicies/
Aquestes jornades estan organitzades pels ajuntaments de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Sant Quirze del Vallès i el Consorci de la Promoció Econòmica del Vallès Occidental, que col·laboren de manera conjunta per dur a terme aquest esdeveniment, en el qual es convida a participar a persones emprenedores de la comarca i d’arreu.