Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

Les activitats esportives consoliden la jornada de dissabte, mentre la novedosa llegenda de l’Iskariot omple la pl. d’Anselm Clavé

Un total de 263 persones participen en la tradicional Cursa Popular


Les activitats esportives consoliden la jornada de dissabte, mentre la novedosa llegenda de l’Iskariot omple la pl. d’Anselm Clavé

El matí de dissabte ha estat protagonitzat per les diverses activitats esportives que ha centrat, principalment, el Parc de les Morisques. Des de primera hora del matí han tingut lloc el campionat d’hoquei subaquàtic, el bàsquet 3X3, futbol 3X3 i handbol 4X4. A l’av. del Mas s´hi han concentrat el torneig de tennis taula, un circuit de BMX, i esgrima.  Centenars de persones han participat en aquest matí esportiu, que ha finalitzat a migdia amb el lliurament de premis, a càrrec de l´alcaldessa, Montserrat Mundi, el primer tinent d´Alcaldia, Antoni Rebolleda, el regidor d’Esports, José Luis Sagredo, i els portaveus dels diferents grups municipals.

Tampoc no han faltat avui a la cita les activitats infantils. L´espectacle de La Tresca i la Verdesca ha estat un èxit, doncs multitud de petits han gaudit durant més d´una hora i mitja d’aquesta aposta per la música i els jocs.

Ja a la tarda, partides simultànies d’escacs i la tradicional cursa popular. Un total de 263 persones s´han inscrit en la cursa, que ha sortit de l´av. de Pau Casals. En la cursa de 5000 metres s’hi han inscrit 106 persones; en la 1700, 27 i en la de 800 metres, un total de 130 persones.

Un altre dels actes rellevants ha estat el cercavila dels Gegants i Grallers de Sant Quirze i les colles convidades. Una gran plantada al parc i un ball final ha posat el punt i final a una trobada especialment tradicional.

L’Iskariot, un plat fort

Una de les novetats d’enguany ha estat “La llegenda de l´Iskariot”. La pl. d´Anselm Clavé ha acollit la lectura dels versots, seguida de la representació de l´Iskariot. Un autèntic espectacle de llum i so que no ha deixat indiferent ningú i que ha continuat amb un correfoc fins al Mas Duran.

La música, un element clau

El concert de gospel de la Bella Quirze Band d’aquesta tarda de dissabte ha omplert la Patronal. Un èxit que també s’ha repetit al concert de La Marina cobla-orquestra, als exteriors del centre cívic Can Feliu. Sardanes, concert i ball final que han donat per acabada una nova jornada de Festa Major.