Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

Voleu compartir la vostra disfressa i guanyar una tablet?

L'Ajuntament de Sant Quirze convoca el 1r Concurs de Carnestoltes 2.0


Voleu compartir la vostra disfressa i guanyar una tablet?

L'Ajuntament convoca el primer concurs de fotografies de Carnestoltes 2.0 amb l'objectiu de promoure una dels festes més destacades del municipi i fer-la visible a les xarxes socials.
Bases
Hi podrà participar qualsevol persona major de 13 anys que entre les 10 hores del dia 1 de març de 2014 i les 14 hores del dia 3 de març enviï fotografies mitjançant un missatge privat al Facebook de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès o bé al correu electrònic sqvconcurs@gmail.com, amb un titular que descrigui la imatge, el nom de l'autor/autora i un telèfon de contacte.
Totes les fotografies es publicaran a l'àlbum del I Concurs de Fotografies del Carnestoltes 2014  Les 10 fotografies que obtinguin més "M'agrada" passaran a la deliberació del jurat, que estarà composat per almenys 10 membres de la Comissió de Festes i es reunirà al llarg del mes de març.
La votació popular es podrà realitzar fins a les 11 hores del dia 7 de març.
El guanyador o guanyadora del concurs obtindrà una tablet Samsung Galaxy Tab 3 de 7" com a premi. El lliurament del premi es realitzarà en el marc de la Fira d'entitats que es celebrarà els dies 26 i 27 d'abril de 2014.
Podeu consultar les bases completes del concurs aquí:
Bases del Concurs de Fotografies de Carnestoltes 2.0.