Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Tot a punt per celebrar el Carnestoltes a Sant Quirze del Vallès

El concurs de disfresses i el concurs de fotografia 2.0, principals reclams del programa d'enguany


Tot a punt per celebrar el Carnestoltes a Sant Quirze del Vallès

 La festa grossa de la disbauxa és a punt de començar. El Carnestoltes arribarà de nou a Sant Quirze aquest dissabte 1 de març amb ganes de fer passar una bona estona a tots i totes les participants.

Aquesta celebració destaca enguany per traslladar la festa al nucli antic, essent la plaça d'Anselm Clavé el centre neuràlgic de la botifarrada popular i la Patronal, l'espai on, com ja es feia fa anys, es celebrarà el ball de màscares.
Nou Recorregut
Enguany, la rua de Carnestoltes canvia de recorregut. Començarà a la rambla de Lluís Companys (al costat del Parc de les Morisques) i passarà pel carrer de Vallcorba, rotonda dels FGC, avinguda de Pau Casals, rotonda de la Ronda d'Arraona, carrer Pintor Vila-Puig i Plaça de la Vila. L'arenga de Sa Majestat el Rei Carnestoltes i el lliurament de premis del Concurs de disfresses es faran a l'escenari situat a la plaça de la Vila i la botifarrada popular a la plaça d'Anselm Clavé. La sala nova de la Patronal acollirà el ball de màscares.
Horaris
A les 16.30 hores, comparses i participants individuals s'hauran d'aplegar al lloc de concentració, a la rambla de Lluís Companys. La rua s'iniciarà a les 17.30 i es dirigirà fins la plaça d'Anselm Clavé segons el recorregut detallat. A les 19 hores, el Rei Carnesoltes farà la tradicional arenga i a continuació es procedirà al lliurament dels premis. Tot seguit, tothom podrà gaudir de la botifarrada a càrrec de les entitats locals. El preu de la botifarra serà de 2€, 1€ els refrescs i 1,5€ la cervesa.
Ball de màscares
Els Mandukos seran enguany els encarregats de conduir el ball de màscares que es realitzarà a la Patronal a les 21 hores. L'accés serà lliure per tothom que vagi disfressat i tindrà un cost de 2€, incloent la consumició, per qui hagi oblidat la disfressa a casa.
Carnestoltes 2.0
La festa pujarà novament també a les xarxes socials gràcies al nou concurs de Fotografia del Carnestoltes 2014, el guanyador o guanyadora del qual rebrà una tablet com a premi. Podeu consultar com participar-hi aquí: Concurs de Fotografia de Carnestoltes 2.0
Carnestoltes a les Fonts
A les Fonts, la concentració de comparses es farà a les 16.30 hores a la plaça Manel Mañas i a les 17 hores s'iniciarà la desfilada de la rua. A les 19 hores es procedirà al lliurament de premis i tot seguit començarà el ball de màscares a la pista poliesportiva.
Recorregut a Les Fonts
Plaça Manuel Mañas, c. Roma, c. Sant Agustí, Passeig Lola Angalda, c. Mossèn Josep Pons, c. Nostra Senyora del Roser, c. Església, Passeig de la Riera i Pista Poliesportiva