Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

El ple de l’Ajuntament aprova per unanimitat guardonar Anna Maria Relat amb el Premi Dona 2014

Relat ha exercit com a practicant al poble durant més de 40 anys


El ple de l’Ajuntament aprova per unanimitat guardonar Anna Maria Relat amb el Premi Dona 2014

El ple de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès va aprovar ahir per unanimitat guardonar la santquirzenca Anna Maria Relat amb el Premi Dona 2014.
La guardonada va ser candidatura de Dones per Sant Quirze, el Casal d’Avis, El Grup Cultural de la Dona Caterina Albert, el Racó de la Dona i el Centre d’Atenció Primària. Aquesta proposta es va elevar a la Comissió del Premi Dona i aquesta va manifestar el seu acord i la seva posterior presentació al ple municipal.
El guardó reconeix Anna Maria Relat per la seva trajectòria personal i professional, per la seva implicació i compromís social i laboral a Sant Quirze i perquè representa una dona de referència en l’àmbit sanitari en el nostre poble. Pel seu esperit d’esforç, treball i compromís des de fa més de 40 anys amb tota la població.
L’Anna Maria va començar a treballar als 14 anys quan ajudava el seu pare, el dr. Relat i, posteriorment, fent la substitució del dr. Aliaga. En un moment en què encara no hi havia ambulatori al poble, l’Anna Maria es va fer un nom com a practicant ATS, visitant al carrer Nou. Va començar a treballar ja al primer CAP fa més de 30 anys, i va treballar a la mancomunitat d’empreses fins als 65 anys. També visitava personalment el Casal d’Avis, les residències de la gent gran del poble, etc. La seva professionalitat, empatia i experiència l’han feta mereixedora d’aquest premi.
El Premi Dona 2014 es lliurarà de manera oficial el proper 6 de març a la Patronal, en el marc dels actes del Mes de la Dona.