Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El submarinisme, les vespes clàssiques i el món àrab, protagonistes del Carnestoltes

Gran participació en una de les festes més creatives de l’any


El submarinisme, les vespes clàssiques i el món àrab, protagonistes del Carnestoltes

Sant Quirze del Vallès va celebrar dissabte un Carnestoltes molt participatiu. Els carrers del municipi es van omplir de tot tipus de personatges, del món del cinema, la televisió, de l’imaginari col·lectiu i, fins i tot, de conceptes abstractes, per vestir de creativitat la festa. Grans i petits van recórrer el poble des de la rambla de Lluís Companys fins a la plaça de la Vila, al ritme de la música. Les comparses, com cada any, van vestir de gal·la el Carnestoltes, amb carrosses espectaculars que recreaven diversos ambients. Les paradetes també van donar color a la plaça d’Anselm Clavé, amb la tradicional botifarrada.
El primer premi de comparses ha estat enguany per a l’escola Lola Anglada, que recreava el món del submarinisme, amb bussos, algues, corals, etc. El segon premi va ser per l’escola Taula Rodona, molt aclamada pels seus conductors i conductores en vespes dels anys 60, amb benzinera inclosa. Finalment, els Mandukos van pujar a l’escenari per recollir el tercer premi de comparses i la seva posada en escena del món àrab.
Pel que fa a les paradetes, els premis van ser del primer al tercer respectivament, per La Trinxera, el Club de Patinatge i l’Atneeu del Món i Acció Solidària.
A nivell individual, les classificacions van ser les següents:
Categoria de 0 a 7 anys:
1er premi i 2on premi: Nora i Lídia Santos
3er premi: Irina Puig
Categoria de 8 a 17 anys:
1er premi: Ambar Tomàs
2on premi: Àgata Tomàs
3er premi: Emma Lahosa
A partir de 18 anys:
1er premi: Míriam Aznar
2on premi: Òscar Santos i Laura Navarro
3er premi: Núria Pérez

Les Fonts també es va vestir de festa per acollir aquesta celebració. Els carrers es van omplir de hippies, cotxes d’autos de xoc, etc. Una àmplia varietat que va omplir el barri de gom a gom.
Podeu consultar totes les fotografies dels Carnestoltes al flickr aquí: Galeria de Fotos rua de Sant Quirze

Galeria de Fotos rua de les Fonts