Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Més d’un centenar de persones assisteixen a la representació de l’obra “Ara parlem nosaltres”

L’acte inaugura oficialment el programa del Mes de les Dones


Més d’un centenar de persones assisteixen a la representació de l’obra “Ara parlem nosaltres”

Unes 130 persones van assistir ahir a la representació de l’obra teatral “Ara parlem nosaltres”, a la Patronal. La representació va estar organitzada per la Companyia + o – teatre, l’Escola Municipal d’Adults l’Olivera i el Servei d’Igualtat de l’Ajuntament.
La regidora d’Igualtat, Sílvia Peralta, i l’alcaldessa, Montserrat Mundi i Mas, van presentar l’obra, que esdevé el primer acte del programa del Mes de les Dones. Segons que va manifestar ahir Peralta, “l’objectiu de la programació d’enguany és donar veu a les dones mitjançant diversos canals: l’expressió teatral, els debats intergeneracionals, les presentacions de llibres, etc. També es pretén reivindicar els drets de les dones en un moment en què s’estan perdent alguns dels que s’havien guanyat fa molts anys”. Per la seva part, l’alcaldessa va centrar-se en el Premi Dona, que enguany es lliura el proper dijous, a l’Anna Maria Relat, “una dona de referència al municipi que es mereix el nostre reconeixement. Per tot això, animo tothom a assistir-hi, doncs pensem que hem de fer més visible el paper de les dones en una societat encara liderada per homes, malgrat els avenços”.
El guió de l’obra “Ara parlem nosaltres” està ambientat en un gimnàs on les dones són les protagonistes. De fet, elles mateixes l’han elaborat, barrejant humor i dramatisme i fent un recorregut per l’evolució del paper de les dones i de les relacions de gènere.
Els actes continuen aquesta setmana, amb la presentació del llibre “Ignorades però desitjades”, el proper dia 5 de març; el lliurament del Premi Dona el dia 6 i, finalment, el sopar de dones el dia 7 de març. Podeu consultar el programa íntegre al web municipal: www.santquirzevalles.cat.