Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

La Biblioteca Municipal i el Canya Jove impulsen un nou club de lectura Manga

La Biblioteca Municipal i el Canya Jove impulsen un nou club de lectura Manga


La Biblioteca Municipal i el Canya Jove impulsen un nou club de lectura Manga

 El Servei de Joventut Canya Jove i la Biblioteca Municipal inicien un club de lectura molt especial centralitzat en el Manga i en la cultura Otaku. Els participants del club de lectura es podran trobar cada 15 dies per fer les lectures i comentaris dels diversos còmics de Manga recomanats. També podran participar en sessions d’anime japonès, tallers diversos i de les VI Jornades Otaku.
Aquest nou club de lectura s’adreça a adolescents i joves a partir de 12 anys i anirà a càrrec de l’associació juvenil Otaku Sant Quirze. Per participar-hi, es poden realitzar inscripcions fins al proper 11 de març a la Biblioteca Municipal, o bé al Servei de Joventut Canya Jove.
Calendari i sessions
La primera sessió d'aquest club de lectura manda es realitzarà el proper dimarts 25 de març a la biblioteca municipal a les 17 hores, moment en el qual es presentarà l'activitat als i les participants i, alhora, es farà el lliurament del primer llibre.
El divendres següent, dia 28 de març, el Servei Canya Jove acollirà  a les 17.30 hores una sessió d'anime japonès amb una projecció de sèries o pel·lícules d'aquest gènere.
La resta de sessions es realitzaran els dies dimarts 8 i 22 d'abril al Servei de Joventut Canya Jove, de 17 a 18 hores i els dimarts 6 i 20 de maig, al Canya Jove la primera i a la biblioteca, la segona, com a festa de cloenda d'aquest club temàtic.
Jornades Otaku
En el marc d'aquest Club de Lectura Manga es celebraran les Jornades Otaku el dissabte 17 de maig, la programació de les quals es confirmarà més endavant. Els i les participants en aquest club de lectura hauran d'abonar 6€ a la biblioteca municipal en concepte de préstec interbibliotecari.

Per a més informació i inscripcions:

Biblioteca Sant Quirze del Vallès
C/Eduard Toldrà, s/n
08192 Sant Quirze del Vallès
Tel. 937 219 547
b.st.quirzev@diba.cat 
www.facebook.com/biblioteca.santquirze 

Servei de Joventut Canya Jove. Centre Cívic Can Feliu 
C/Eduard Toldrà, s/n
08192 Sant Quirze del Vallès

Mòbil. 607 545 784 
espaicanyajove@santquirzevalles.cat 
www.facebook.com/canyajove.santquirze