Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Més d'una vintena de comerços assisteixen a la formació del butlletí d'ofertes VIP

Des que la regidoria de comerç va posar en marxa, l'octubre passat, el butlletí d'ofertes comercials com a eina de dinamització, ja s'han donat d'alta 61 establiments


Més d'una vintena de comerços assisteixen a la formació del butlletí d'ofertes VIP

Més d'una vintena de comerços locals han participat, aquest dimarts, al Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra, de la formació impartida per a publicar continguts al butlletí d'ofertes VIP. Aquest nou canal de comunicació és l' eina de dinamització comercial que l'Ajuntament, des del passat mes octubre, ha posat a disposició dels establiments de Sant Quirze, de forma que puguin gaudir, gratuitament, d'un aparador 2.0 per a publicitar les ofertes, descomptes o promocions del seus negocis. El butlletí va lligat a la tarjeta  VIP SQ, donat que només les persones empadronades a Sant Quirze que en siguin titulars poden beneficiar-se dels avantatges que ofereixin els comerços.

 Aquesta eina permet  als comerciants gestionar de forma àgil i autònoma les seves publicacions. La formació d'aquest dimarts ha estat la segona que, el servei de comunicació municipa,l ha impartit per aclarir possibles dubtes als assistents a l'hora de redactar les ofertes, o bé a l'hora d'efectuar el tractament de les imatges a internet. 

La regidora de comerç, Miriam Casaramona que ha assistit a la presentació ha destacat "l'acceptació que està tenint tant per part del teixit comercial com per part de la ciutadania la creació d'una eina de dinamització com aquest butlletí comercial. Les dades que tenim són molt favorables, donat que des de l'octubre passat ja hi ha 61 establiments donats d'alta i l'Ajuntament ha enviat 9 butlletins amb 41 ofertes als 5.000 correus que s'han registrat per rebre  informacions municipals"

En aquets sentit destacar també la força  i el reclam que suposen les xarxes socials amb 1964 persones seguidores del facebook de l'Ajuntament i 959 del twitter. D'altra banda cada vegada que s'ha publicat el butlletí d'ofertes comercials, la mitjana de visites al web municipal ha estat de 777 diàries, segons dades facilitades pel servei de comunicació.

Els comerços que encara no utilitzin el butlleti VIP i ho vulguin fer,  poden posar-se en contacte amb el Servei de Comerç de Can Barra. Passeig Can Barra s/n 93 721 68 00 comerc@santquirzevalles.cat i  se'ls informarà com poden donar-se d'alta per a gaudir de forma immediata, d'aquesta eina de promoció comercial.
Podeu accedir també al tràmit per donar-vos d'alta en el següent enllaç: Alta a la publicació d'ofertes VIP