Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Sant Quirze del Vallès aposta per l’estalvi en enllumenat públic

L’Ajuntament prepara el nou contracte per a la gestió integral de l’enllumenat públic


Sant Quirze del Vallès aposta per l’estalvi en enllumenat públic

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès aposta per l’estalvi en la gestió de l’enllumenat públic i ho farà mitjançant la nova contractació de la concessió. El consistori prepara la renovació del contracte i ho fa amb l’objectiu de contractar una empresa de serveis energètics que fomenti l’estalvi i l’eficiència. Així, aquesta no només garantiria el servei i gestió del manteniment de les instal·lacions, sinó que s’encarregaria de millorar i renovar l’enllumenat públic del municipi seguint criteris de reducció de despesa i contaminació lumínica. Unes directrius que emanen de la Unió Europea i donen compliment al Reial Decret d’Eficiència Energètica, aprovat el 2008.
L’Ajuntament buscarà que l’empresa concessionària garanteixi uns objectius d’estalvi energètic, mantingui les instal·lacions per al seu correcte funcionament i rendiment, faci una renovació de l’enllumenat i ofereixi una garantia total, el que suposa tota la reparació, substitució d’elements o qualsevol inversió que calgui fer en la instal·lació.
En aquests moments s’estan fent els estudis tècnics amb el suport de la Diputació de Barcelona, per poder preparar l’oportuna licitació.